Afbeelding
Foto:

OBS De Noordster kroont zicht tot kampioen in regiofinale

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Na een lange periode van 2 jaar wachten door Corona mochten de jongens van groep 5 en 6 van obs De Noordster weer meedoen met het Paasvoetbaltoernooi in Bergen op Zoom. Ze waren zeer enthousiast en begonnen vol goede moed aan dit toernooi.

In de poule-fase was het zeer spannend. Ze moesten zelfs in de laatste wedstrijd penalties nemen om door te gaan naar de finale. De finale werd uiteindelijk gewonnen en alle supporters, deelnemers en begeleiding waren natuurlijk apentrots. Ze mochten met de beker een rondje lopen langs alle klassen en ze hebben hierdoor onvergetelijke momenten meegemaakt. 

Doordat de finale gewonnen werd mochten ze meedoen aan de regiofinale in Klundert. Deze werd gespeeld op woensdag 18 mei. De jongens gingen met veel spirit naar het toernooi. Met dezelfde instelling als de vorige keer speelden ze nog beter en werkten goed samen als een hecht team.

De wedstrijden in de poule gingen vrij soepel. Buiten verwachting stonden ze in de finale en deze werd vrij gemakkelijk gewonnen. De vreugde kon niet op en iedereen was blij verrast. De volgende stap is, dat de jongens van groep 5 en 6 van Obs De Noordster mee mogen doen met de districtsfinale in St Michielsgestel op 1 juni. Dit is een geweldige en ook unieke prestatie. Wat een van de jongens ook zei: Dit ga ik nooit meer vergeten.