Afbeelding
Foto: Luciennefotografie

Benefietdag MOC’17 en F.C. D’r ga niks bove Berrege is groot succes

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op Rozenoord werd zaterdag 14 Mei door MOC’17 en F.C. D’r ga niks bove Berrege een benefietdag georganiseerd. Deze dag stond volledig in het teken van geld ophalen voor Alpe d’HuZes.

Team “F.C. D’r ga niks bove Berrege” zal op donderdag 2 juni met 6 man fietsend en lopend de Nederlandse berg gaan trotseren. De samenwerking tussen MOC en het team is een logische en was snel gemaakt, een aantal van de klimgeiten is namelijk lid van MOC en 1 en 1 is nog altijd 2.

Op verschillende manieren is er geld in gezameld. Zo konden kinderen tegen een kleine vergoeding allerlei spelletjes doen en was er voor hen een snoepkraam, hoe gaaf snoepen voor het goede doel! Een ijswagen van Timo’s en een frietwagen van de frietvrienden waren er de gehele dag en hebben een deel van de omzet in de pot gestoken.

Maar de grote klapper was de loterij, de vele aanwezigen kochten massaal lootjes. De voorzitter van MOC reikte symbolisch de eerste prijs uit waarna de volledige prijzentafel werd aangevallen, dank aan alle gulle gevers van deze prijzen!

Met een heuse benefiet wedstrijd tussen F.C. D’r ga niks bove Berrege en een veteranen team van MOC werd de dag sportief afgesloten. De MOC veteranen wonnen met 3-1.Ook werden er spontane acties / giften gedaan welke rechtstreeks naar het doel gingen.

Dat sport verbroederd is een understatement. Het bestuur heeft besloten om de cheque naar een mooi bedrag af te ronden en de selectie van MOC.’17 heeft ook nog een serieuze cheque aangeboden. In totaal zal er een bedrag van € 3.333,22 aan dit goede doel overgemaakt worden. Opgeven is geen optie! Gijs, Bart, Roel, Bram, Marco, Mike heel veel succes met behalen van jullie doel op 2 juni, MOC’17 is trots op jullie!