Ontmoetingsmoment
LHBTI-ers 50+ en jonger

ROOSENDAAL - Na een voorzichtige eerste start in april jl. organiseert All4Friends en Roose 50+ i.s.m. het COC West-Brabsnt op zondag 29 mei as. weer eens een ontmoetingsbijeenkomst een gezellige babbel.

Er is intussen van alles gepasseerd. Op 16 april heeft er een leuke wandelmiddag plaatsgevonden i.s.m. de “Roosendaalse Vrienden”; de voorbereidingen voor de coming-out dag in oktober hebben een aanvang genomen met een grote groep van 40 personen (oud en jong), zodra hier wat concrete voorstellen uit voortomen zullen wij die met jullie delen.


Kranslegging

Op 4 mei waren we als COC West-Brabant in Roosendaal, Steenbergen en Bergen op Zoom vertegenwoordigd bij de kranslegging op de dodenherdenking. En last but not least: Rudi en Jan – die elkaar ontmoet hebben op de Roose50+ in Roosendaal – hebben elkaar het ja-woord gegeven.


Praatmiddag

Vanuit het oogpunt dat Roosendaal een Regenbooggemeente vormt is besloten dit keer weer in Roosendaal een ‘praatmiddag’ te organiseren. De volgende keer zijn we weer in Bergen op Zoom te vinden! Op deze middag willen we graag met jullie in gesprek over de toekomst: hoe en op welke wijze willen jullie deze momenten continueren? Wat zijn jullie ideeën daarbij? Hebben jullie suggesties? Wie wil er aan meewerken?


Welkom!

Jullie zijn welkom op 29 mei vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur bij “Het Wapen van Roosendaal”, Markt 9, 4701 PA Roosendaal.[n]