Nieuw Borgvliet revancheert zich tegen NSV 2-0

BERGEN OP ZOOM - In een boeiende en sportieve wedstrijd revancheerden de Borgvlieters zich voor de wanprestatie in Nieuw Vossemeer. Ondanks een waslijst aan blessures namen de Oranje-zwarten meteen het initiatief maar zoals vaker was de afwerking het zwakke punt.

Stefan schoot te gehaast over en Jeffrey, verre van okselfris maar hij vocht ervoor, kopte net over. Een vrije schop van spelmaker Nikai spatte op de paal uiteen en de hardwerkende Rick Bergmans had weinig geluk met zijn acties maar dat is ook een gebrek aan ritme na lange tijd afwezigheid. De Nispenaren kregen twee grote kansen maar de eerste werd over gelobd, vrij voor Antal, en de tweede redde de Witte Reus fraai met een snelle voet reactie. 


Openingstreffer

Na de pauze op een gezellig vol sportpark De Markiezaten viel de openingstreffer na een geweldige pass van Nikai op Jeffrey die fraai voorzette waarna Rick goed opduikend in de spits van dichtbij de 1-0 aantekende. 

Het werd 2-0 halverwege de tweede helft toen de keeper van Nispen de bal losliet na een hard schot van Nikai en Michel als de kippen erbij was om de 2-0 te scoren. 

De gasten trokken naar voren maar werden nooit echt gevaarlijk. 

Helaas moest Antal geblesseerd het veld verlaten maar good-old Mohammed Bouhoudane verving hem prima en redde twee keer uitstekend. 

Een verdiende overwinning die de kans op nacompetitie levend houdt maar dan moet in ieder geval zondag bij ODIO en Tweede Pinksterdag tegen kampioen Wernhout thuis gewonnen worden.[n]