Afbeelding

Bergenaar Adrie Stander brengt zijn tweede boek uit

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Wat had Adrie Stander (73) lang naar deze dag uitgekeken! Het eerste exemplaar van zijn nieuwe boek ‘De deur staat bij ons altijd open” werd op zondagmiddag 22 mei in Party Restaurant Rozenoord in het bijzijn van familie en vrienden aan de schrijver zelf uitgereikt door Paul Asselbergs.

Ongeveer 2 jaar geleden begon Adrie aan zijn tweede boek. Hij had nog zoveel te vertellen wat hij graag met anderen wilde delen. Zijn vele levenservaringen, van duivensport tot politiek, van scootmobiel3daagse tot het organiseren van artiestenmiddagen enz. enz. Maar als rode draad in zijn leven komt deze nare ziekte MS en hoe hij daarmee omgaat ook regelmatig ter sprake. 

Zijn steun en toeverlaat Tonnie staat hem dag en nacht bij. Zij ontving daarom het tweede exemplaar. Het derde exemplaar werd uitgereikt aan zijn voormalige politieke vriend Ton Linssen. De middag werd muzikaal opgeluisterd zijn vrienden Leo Troost en o.a. zanger Johnny van Veldhoven uit St. Willebrord. Als  u belangstelling hebt voor het boek, dan kunt u bellen naar nr. 0164-259093.