Afbeelding
Foto: Dick.Vermaas.Fotografie

Reuzenkinderen in de stad

Door: Marjanne Havelaar Algemeen

BERGEN OP ZOOM - De reuzenkinderen Toontje en Marieke waren zaterdag in de stad. Daarmee wilden de Bergse Stadsreuzen aandacht vragen voor de Mini-Reuzenstoet en de Internationale Reuzenstoet die op respectievelijk 18 en 19 juni plaatsvinden.

Zaterdagmiddag 28 mei ging de pr-club gewapend met flyers, posters en plakband op stap door de binnenstad van Bergen op Zoom. Kinderen konden op de foto met de reuzenkinderen Toontje en Marieke en kregen een mooie kleurplaat om in te kleuren.

Het was een mooie dag met volop zonneschijn. Gelukkig maar, want het is toch vermoeiend hoor zo’n uitstapje met reuzenkinderen. Ook zij kunnen flink zeuren: om een ijsje, om een cadeautje uit de speelgoedwinkel en dan is het nog de kunst om het hele spul bij elkaar te houden.

Nadat alle posters waren opgeplakt en alle flyers waren uitgedeeld aan belangstellenden, was het lekker uitrusten op een terrasje op de Grote Markt.

Inleveren kleurplaat: zondag 19 juni tussen 11.00-13.00 uur, in ’t Zwijnshoofd. Misschien win jij wel een reuzeleuk cadeautje.

Heb je zin in een reuzeleuke speurtocht? Ga naar: https://bit.ly/36NdyrC

Voor meer informatie, bezoek website: bergsestadsreuzen.nl.