Giulia uit Italië zoekt een gastgezin in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Zo ook Giulia uit Italië die haar Nederlandse droomjaar zal doorbrengen in Bergen op Zoom of omgeving. Voor haar zoekt uitwisselingsorganisatie Travel Active een enthousiast gastgezin die haar een warm thuis kan bieden tot de zomervakantie 2023.


Giulia doet mee aan het uitwisselingsprogramma High School Holland van Travel Active. Het High School Holland programma van Travel Active biedt buitenlandse scholieren de kans écht onderdeel uit te maken van de Nederlandse cultuur door ze een thuis te bieden bij een Nederlands gezin en ze hier naar een middelbare school te laten gaan.

Een culturele uitwisseling is niet alleen een avontuur voor de buitenlandse scholier. Ook het gastgezin leert over de cultuur en inzichten die een buitenlandse scholier meebrengt! Zo hoef je niet ver te reizen om andere culturen, tradities en talen te ontdekken, want je kan de wereld ook in huis halen met een buitenlandse student.


Wie is Giulia? 

Giulia is een 17-jarige, nieuwsgierige student uit Italië. Ze speelt hockey en wil dit graag doen als ze in Nederland is. Ze reist veel met haar ouders en ontdekt zo nieuwe plekken. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om naar de bioscoop te gaan of om te experimenteren met nieuwe gerechten. Giulia wil graag de typische Italiaanse gerechten koken als ze in Nederland is. “Sinds ik een kind ben droom ik ervan om een tijdje in een ander land te wonen. Ik heb Nederland al vaker bezocht en ik wil graag meer leren over de cultuur en gewoontes van Nederland!” Leer Giulia beter kennen! Bekijk haar profiel op de website van Travel Active.


Gastgezin in Bergen op Zoom e.o.

Jaarlijks komen vele jongeren naar Nederland om hun 'High School Holland'-droom waar te maken. Wie biedt Giulia een gezellig thuis in Nederland? Jong of wat ouder, alleenstaand of een gezin met kinderen? Iedereen met de juiste intenties kan gastgezin zijn in de ogen van Travel Active. Bent u nieuwsgierig geworden naar Giulia, de andere buitenlandse scholieren en/of het High School Holland programma? Neem voor meer informatie contact op met het High School Holland team via?highschoolholland@travelactive.org, bel gerust naar 085 222 4810 of bezoek de website.[n]