Adrie de Bakker en Howard Steygerwalt dragen VV Wernhout een warm hart toe.
Adrie de Bakker en Howard Steygerwalt dragen VV Wernhout een warm hart toe. FOTO CHARLES VAN CAMPENHOUT

'Relatie met VV Wernhout heeft voor Circet veel waarde’

WERNHOUT - Bijna veertig jaar lang was het Wernhoutse bedrijf Teletronika de officiële hoofdsponsor van VV Wernhout. Sinds dit seizoen is die rol overgenomen door het uit Teletronika voortgekomen Circet Nederland. De spreekwoordelijke cirkel is daarmee rond.


DOOR ADDO SPRANGERS


Toen de KNVB begin jaren '80 groen licht gaf voor shirtsponsoring waren Adrie en Frank de Bakker er als de kippen bij om ervoor te zorgen dat de naam van hun bedrijf Teletronika op de shirts van VV Wernhout zou prijken. "Het was bijna vanzelfsprekend,” blikt Adrie de Bakker terug. "We waren toen zelf actief lid van VV Wernhout en zeer betrokken bij de club. Dat gold, zeker in de beginperiode van ons bedrijf, ook voor veel van onze personeelsleden.” Dat Circet Nederland dit seizoen als hoofdsponsor instapte, is niet toevallig, zo maakt directeur Howard Steygerwalt duidelijk. "In 2007 ben ik bij Adrie en Frank begonnen als projectleider, waarna ik bedrijfsleider van Teletronika werd. Vervolgens deden zij een stapje terug en ben ik directeur geworden. Dat was een aantal jaren voordat Teletronika in februari 2019 werd overgenomen door ESAS, samen met nog drie bedrijven. 

Per 1 januari 2020 kocht Circet, een Frans bedrijf uit Parijs, het van oorsprong Belgische ESAS op. Circet is de snelstgroeiende internationale speler in zowel vaste als mobiele telecomnetwerken en in slimme energie-infrastructuur zoals EV-laadstations en slimme meters.Teletronika is een bekende naam in West-Brabant, Circet Nederland moet dat ook worden. 

De sponsoring van VV Wernhout moet daaraan bijdragen. De relatie tussen Circet Nederland, voorheenTeletronika, en VV Wernhout is diepgeworteld en dat heeft voor mij veel waarde. Daarom ook onze krachtenbundeling."