Thema-ochtend vakantie en autisme

HALSTEREN - Op 15 juli organiseert Autisme Informatie Centrum Bergen op Zoom een thema-ochtend over de vakantie in de Wittenhorst, Lindelaantje 1 te Halsteren. 


De zomervakantie breekt weer aan, voor veel mensen een periode om naar uit te kijken, voor mensen met autisme kan dit een lastige periode zijn, de vaste structuur is weg.


Presentatie
Deze ochtend komt Jolanda van Sabben een presentatie geven over vakantie en de bijkomende stress. Jolanda is van Bright Steps, en ook vrijwilliger binnen onze regio.


Vakantie bespreken
Doormiddel van een PowerPoint gaat samen de vakantie bespreken, waar moet je op letten, reis er naar toe en nog veel meer. Natuurlijk is er genoeg ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren op deze manier. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Voorbereiding; Soort vakantie; Op de vakantie locatie: Activiteiten.


Thema ochtend voor iedereen gratis
toegankelijk


Aanmelden

Deze thema-ochtend is voor iedereen gratis toegankelijk, wel zouden we het fijn vinden als u zich aanmeld. Zo weten wij hoeveel mensen er komen. 

Opgeven voor deze ochtend kan via onze website www.nva-nb.nl De aanvang is 10.00 uur, einde 12.00 uur, deur open 9.45 uur.[n]