beeld van vorige open dag.
beeld van vorige open dag. Foto: Zeewitoe

Plons en paddle-up dag bij kanovereniging Zeewitoe

BERGEN OP ZOOM - Heb je zin in een echte uitdaging, kom dan langs op zondag 10 juli vanaf 13.00 uur op de Plons en Paddles Up dag! Plonsdag of open dag: als je durft mag je gelijk met een kano het water in plonzen en de eerste slagen maken. Alles wat je nodig hebt is een beetje lef en een zwemdiploma. 


Droge kleren en een handdoek kunnen ook wel handig zijn. Natuurlijk mag je ook alleen komen kijken! Paddles Up: Onze leden laten op een parcours zien wat ze allemaal kunnen in een kajak, van een alpine start op de rollerbaan tot eskimoteren. Je vindt Zeewitoe aan het einde van de Noordlandseweg te Bergen op Zoom (aan de noordzijde van de Binnenschelde). 


Wat is Zeewitoe en wat kun je er allemaal?
In 1986 is kanovereniging Zeewitoe opgericht. In die tijd waren we vooral gericht op zee, wildwater en toer kajakken, vandaar ook de naam Zee-wi-toe. In deze disciplines zijn we nog steeds actief, maar ondertussen hebben we ook een actief poloteam en varen we regelmatig in de branding op het strand. En tot slot natuurlijk het slalomvaren op wildwater, bekend van de Olympische Spelen. Met al deze disciplines hebben we een heel divers aanbod, er is voor elk wat wils.


Grenzen verleggen?

Houd je van adrenaline, actie en je grenzen verleggen? Dan is wildwater en branding kajakken echt iets voor jou. Heb je liever een actief en spannend spel en ben je echt een teamspeler? 

Dan ben je bij kanopolo aan het juiste adres. Ben je meer op zoek naar ontspanning op het water en genieten in de natuur? Dan is zee en toer kajakken echt voor jou weggelegd. Maar uiteraard hoef je niet te kiezen, je kan ook alle disciplines naast elkaar uitoefenen. Wat we het belangrijkste vinden in alle disciplines van de vereniging: gezelligheid. Iedereen is welkom en iedereen is gelijk. Kun je zondag 10 juli niet en heb je wel belangstelling, mail naar secretaris@zeewitoe.nl zodat we een afspraak kunnen maken voor een andere keer. Je kunt ook via Facebook en Instagram vragen stellen, je vindt ons onder “zeewitoe”.[n]