Inschrijven Toertochten Wielerweekend Moerdijk

ZEVENBERGEN - Na twee jaar van afwezigheid van het Wielerweekend Moerdijk staat het evenement op 6 en 7 augustus weer op de agenda. Op zondag 7 augustus rijden de wielrenners van nieuweling tot profs, dames en heren, hun rondjes. Op zaterdag 6 augustus staan de activiteiten voor het grote publiek op de rol.


Wielertoeristen
De toertochten voor wielertoeristen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Er worden twee afstanden, 85 of 110 km, over het parcours van de voorheen verreden klassieker Ster van Moerdijk gereden. De tochten worden in pelotonsverband gereden. De groepen worden begeleid door motards die de veiligheid van de groepen borgen. De kruissnelheid van de 85 km bedraagt 22 km per uur, de 110 km kent twee snelheden, 28 km per uur en 30 km per uur.


start op de Markt in Zevenbergen


Start
De start vindt plaats bij de VIP-tent op de Markt in Zevenbergen, daar zal ook de tussenstop zijn. De deelnemers worden voorzien van proviand voor onderweg, na afloop is er een pastamaaltijd. Er is een bewaakte fietsenstalling en als je wilt kun je na de tochten gebruik maken van douches. Dit alles is inbegrepen in het inschrijfgeld. De start van de tochten is tussen 10.00 uur en 11.00 uur.


Voorinschrijven
Voor alle informatie en voorinschrijven kunt u op onze website terecht, www.wielerweekendmoerdijk.nl, klikken op de button Toertochten.[n]