Afbeelding
Foto:

Introductie nieuwe iPhone 14 serie verwacht in september

In september wordt de introductie van de nieuwe iPhone 14 serie verwacht. Deze serie zal bestaan uit vier toestellen en er zal er een nieuw model worden geïntroduceerd ter vervanging van het iPhone Mini-model. Dit zal de iPhone 14 Max zijn die dezelfde grootte (6,7 inch) zal hebben als de iPhone 14 Pro Max.


De iPhone 14 en iPhone 14 Pro kunnen we ook weer verwachten en zullen beide een schermgrootte omvatten van 6,1 inch. Alle vier de toestellen zullen uitgerust zijn met een betere camera, met de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max als uitblinker met maar liefst 48 megapixels! Geruchten gaan dat er bij de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max geen notch (de inkeping aan de bovenkant van het toestel) meer aanwezig zal zijn. Ook wordt er verwacht dat de iPhone 14 Pro-modellen voorzien zullen zijn van de nieuwe A16 Bionic Chip waardoor de toestellen sneller werken. Daarnaast zal de gehele Apple iPhone 14 serie uitgerust zijn met een langere batterijduur, zodat je telefoon de hele dag meegaat.
Nieuwsgierig geworden en wil je nog meer te weten komen over de iPhone 14 serie? Ga dan naar www.ritel.nl/apple-iphone-14 en www.iphone14.nl. Daarnaast kun je je ook inschrijven op deze sites, zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer het toestel bij Ritel binnen is. Zo heb jij het nieuwe toestel als eerste in huis![n]