19e keer het VersVoer Zoomertoernooi bij LTC de Zoom

BERGEN OP ZOOM - Eindelijk, na heel lang wachten, is het dan weer zover. De 19e editie van het "VersVoer Zoomertoernooi" van L.T.C. De Zoom is op 9 juli weer van start gegaan en zal een grande finaledag hebben op zondag 17 juli.


Een begrip bij een ieder die de tennissport een warm hart toedraagt in deze omgeving. Spelers die uit de hele wijde omgeving komen om mee te doen. Publiek dat graag langs de kant staat aan te moedigen onder het genot van lekkere drankjes en heerlijke traktaties. Een toernooi dat gekenmerkt wordt door een ideale mix van bovenal sportiviteit maar ook gezelligheid en culinaire verwennerij. Iedereen die mee doet komt graag de jaren erop weer terug.

Onder leiding van meester Patissier Wil Doomen verzorgt het culinaire team de spelers en de gasten. 

Hij zorgt voor heerlijke hapjes en wordt dagelijks bijgestaan door plaatselijke middenstanders die kosteloos hun diensten aanbieden. 


Padeltoernooi

Dit jaar wordt er naast de vele tennissers ook vanaf woensdag 13 juli, voor het eerst een kort Padeltoernooi gehouden, hiervoor kunnen mensen zich inschrijven wanneer ze op het park komen of via de mail.


Loungend naar leuke partijen kijken



Speciale avonden

Iedere avond en in de weekenden ook de middagen is er gezelligheid maar op de donderdag en vrijdag zijn er speciale avonden. Op donderdag 14 juli is het Hollandse Avond met zanger Corne van Meer en op vrijdag 15 juli is de "Anderz" Avond op het Zoomertoernooi met onze vaste DJ Wouter Sep van Club U. 


17 juli finale

Als u de avonden aan u voorbij moet laten gaan, kom dan in ieder geval genieten op de halve finales op zaterdag 16 juli waar we lekker een beetje loungend naar leuke partijen kunnen kijken en vergeet de grote finaledag niet op zondag 17 juli die ook weer muzikaal omlijst zal worden door DJ Wouter met op het einde de prijsuitreiking waar middels de loterij nog een aantal prachtige prijzen verloot zullen worden. Het beloofd vooralsnog prachtig weer te worden, dus wie houdt u tegen?[n]