De nieuwe entree voor het Huis van de Wijk.
De nieuwe entree voor het Huis van de Wijk. Foto: Stadlander

Samen verder bouwen aan het Huis van de Wijk

BERGEN OP ZOOM - Het Huis van de Wijk is toe aan de volgende bouwfase. Samen met bewoners en partners uit de wijken Gageldonk en Warande hebben we ideeën verzameld voor deze nieuwe plek van, voor en door de wijk. Dit is uitgewerkt in een nieuw ontwerp. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar het inloopmoment op maandag 18 juli in wijkcentrum De Kastanje (Kastanjelaan 164)


Tijdens het inloopmoment kun je tussen 17.30 uur en 20.00 uur het nieuwe ontwerp inzien. Ook zijn we benieuwd naar jouw mening over de uitstraling van het Huis van de Wijk. In welke stijl voel jij je het meest thuis? Is dat een huiselijke stijl? Of kies je juist voor een stoere, industriële inrichting? Jouw mening telt! We horen het graag tijdens het inloopmoment.


Over Huis van de Wijk

Het Huis van de Wijk wordt dé plek voor Gageldonk en Warande. Een plek waar je je buurtgenoten kunt ontmoeten. 

Waar je terecht kunt met een vraag. Waar je een helpende hand vindt. 

En waar je zelf aan de slag kunt met jouw ideeën. Want het Huis van de Wijk is vooral een plek voor jou! 

Je vindt het nieuwe Huis van de Wijk straks aan het centrumplein van Gageldonk-West. 

Goed om te weten: heel veel wijkbewoners en partijen uit de wijk doen al mee. Gemeente Bergen op Zoom, Stadlander, WijZijn Traverse, SDW, TWB, Amarant, GGZ WNB en Bibliotheek West-Brabant zijn straks te vinden in het Huis van de Wijk. Bouw jij samen met hen mee aan het Huis van de Wijk?[n]