Nieuw in Bergen op Zoom, Campingwinkel: ‘t komt vàn de bakker!

BERGEN OP ZOOM - Maandag 1 augustus opent in het pand van Bakker Groffen een nieuwe Campingwinkel: ’T komt vàn de Bakker!

De Campingwinkel is alle dagen (behalve zondag) van 06.00 tot 12.00 uur geopend en bied een doorlopend klein versgebakken assortiment aan brood, broodjes, koeken en gebak voor thuis of onderweg. In een kleine setting waar de bakker en bakkersvrouw u zelf persoonlijk in een relaxte sfeer helpen. ‘We gaan niet terug in de tijd maar brengen een ander sfeertje met een kleiner assortiment en verrassende producten’, aldus de bakker.

Normaal is de bakker in de vakantieperiode een aantal weken volledig gesloten maar dit jaar gooit hij het over een andere boeg terwijl bijna alle 25 medewerkers met vakantie gaan draait het kersverse echtpaar door. Goed of slecht weer, mensen met een glimlach en lekkere producten de deur uitzien gaan en ze de volgende dag wéér te mogen begroeten is het mooiste aan ons vak aldus de bakkersvrouw. We maken èn bakken de producten grotendeels ìn de winkel, er is volop te proeven en desgewenst tijd voor een praatje. Elke dag is er een aantrekkelijke aanbieding en delen we leuke gratis cadeautjes uit.

Online bestellen is geen enkel probleem, bezorgen doet de bakker in deze periode niet maar zeg nu zelf naar zo’n knusse bakker… daar wil je toch naar toe!

27 Augustus sluit de Campingwinkel weer en neemt het bakkersechtpaar de ervaring mee naar Bakker Groffen want die gaat er dan weer vol tegenaan.

De Groffenkoeken zullen altijd blijven zoals ze zijn maar ook de rest van het jaar gaat het roer aardig om zo kondigde de bakker reeds aan. Wordt vervolgd…[n]