Voor het eerst een Ranglijstoernooi bij TV Smash

BERGEN OP ZOOM - Eindelijk is het dan zover, we mogen ons weer opmaken voor een ouderwets sportief en gezellig LambWeston Krabbentoernooi, dat gehouden wordt bij tennisvereniging Smash.


Van 6 tot en met 14 augustus vindt op het sportpark van tennisvereniging Smash Bergen op Zoom alweer de 53e editie van het landelijk hoog aangeschreven ‘LambWeston Krabbentoernooi' plaats. In de afgelopen jaren is het tennisevenement gegroeid tot een landelijk top 5 toernooi, waar gedurende de toernooiweek 500 deelnemers gaan strijden om de winst in diverse categorieën. Het LambWeston Krabbentoernooi zal dit jaar groter zijn dan ooit. Voor het eerst in de geschiedenis wordt gedurende de week een Nationaal Ranglijst Toernooi (NRT**/*) georganiseerd. Dit is een professionele toernooivorm voor de (sub)top van Nederland waarvan de wedstrijden overdag gespeeld worden en vormen een mooie aanvulling op het LambWeston Krabbentoernooi zoals we dat al jaren kennen. TV Smash is trots om tot deze professionele toernooilijst te zijn toegelaten door de Nederlandse Tennisbond (KNLTB). Het NRT vervult de ambitie van de vereniging om het LambWeston Krabbentoernooi in niveau te laten groeien en de (tennis)sportiviteit binnen Zuid-Nederland verder op de kaart zetten! Gedurende de toernooiweek zijn er diverse activiteiten voor jong en oud met als hoogtepunt het finaleweekend! 

Inschrijven voor het toernooi kan via www.toernooi.nl. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meld je dan aan op ons Instagram of facebookaccount ‘LambWeston Krabbentoernooi'.[n]