LievevrouweFair in de tuin van het parochiecentrum

BERGEN OP ZOOM - In het startweekend van het nieuwe werkjaar in de Lievevrouweparochie is er op zaterdag 3 september van 14.00-16.00 uur en op zondag 4 september van 12.30-16.30 uur de jaarlijkse LievervrouweFair in de tuin van het Parochiecentrum aan de Burg. Stulemeijerlaan. Voorafgaande zijn er Eucharistievieringen op zaterdag 17.00 uur in de OLV van Lourdeskerk en zondag om 9.30 uur in de St.-Gertrudiskerk en om 11.00 uur in de OLV van Lourdeskerk, waarbij in alle vieringen het pastoraal team zal voorgaan.

Bij het feest in de tuin zijn er naast de bekende aanbiedingen, zoals eigen gebakken koekjes, rondrit door de stad, eigen gemaakte jam en curiosa ook weer een speciaal aanbod van devotionalia. U vindt er hand- en theedoekensets, bloemstukjes en lavendelzakjes. Hiermee heeft u een cadeautje voor een speciale gelegenheid en u sponsort meteen de Lievevrouweparochie. Voor de kinderen is er een springkussen, zodat de ouders op hun gemak kunnen rondkijken en kunnen genieten van een drankje.


Wie heeft de mooist versierde fiets

Voor de jeugd is er de mogelijkheid om mee te doen aan een wedstrijd: “wie heeft de mooist versierde fiets”. Vanaf de kerk van O.L.V. van Lourdes zullen zij zondag na de viering van 11.00 uur via de Grote Markt naar de tuin toe fietsen waar iedereen een traktatie zal krijgen en de mooiste fiets wordt beloond met een eerste prijs.


Live muziek

Zowel zaterdag als zondag zal er livemuziek zijn, van de bekende band The Crabtown Three. Dit trio is aan hun tweede jeugd begonnen, want alle bekende nummers zijn opnieuw gearrangeerd en zullen ook op een moderne wijze worden ten gehore worden gebracht. U bent van harte welkom in de tuin van het parochiecentrum, Burgemeester Stulemeijerlaan 8 te Bergen op Zoom.


Bordspellen en taart bakken

Hebt u bordspellen voor groot of voor klein die u het huis uit wilt doen, breng ze deze week (bij voorkeur op vrijdag) naar het Parochiecentrum. Wilt u een taart bakken voor de Fair, dan kunt u deze zaterdag afgeven bij het Parochiecentrum. Zo steunen we met velen het pastorale werk in de Lievevrouweparochie. Komt u ook naar de LievevrouweFair? Van harte welkom.[n]