Afbeelding
Foto: Angelique Rademakers

Bakken vol cadeaus en boodschappen: Angelique start nu al met haar inzameling voor kerst

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Voor de kerst is Angelique Rademakers een inzamelingsactie begonnen. Dit doet ze voor de minima gezinnen in Bergen op Zoom die net buiten de criteria van de voedselbank vallen. Met deze inzamelingsactie wil Angelique ervoor zorgen dat ook deze gezinnen kunnen genieten van de feestdagen. 

Angelique is deze maand begonnen met het inzamelen van boodschappen en cadeaus voor de gezinnen die net buiten de criteria van de voedselbank vallen. Zo wil ze ervoor zorgen dat iedereen een leuke kerst tegemoet gaat. “Ik weet zelf hoe het is als minima gezin. Als ik andere daarbij kan helpen, dan doe ik dat graag”, vertelt Angelique. 

Doneren
Inmiddels heeft Angelique al heel wat lokale bedrijven gevonden die haar willen helpen met de inzamelingsactie. “De eerste donateurs waren Franken Fruit, Crusio en Pommes Youpes. Deze week heb ik er weer een paar donateurs bij gekregen. Ziezo Kappers, Kapsalon Gulal en de Douglas helpen mee met de inzamelingsactie.” Angelique is blij met deze donateurs, maar is op zoek naar meer donateurs om er mooie kerstpakketten van te maken. Zo is ze nog op zoek naar boodschappen, cadeautjes voor de kinderen maar ook cadeautjes voor volwassenen. Ook inpakpapier is welkom zodat de cadeaus ingepakt kunnen worden. “Dat is voor de kinderen veel leuker”, zegt Anqelique. De donaties kunnen gebracht worden naar Heiningen 543 in Bergen op Zoom. “Ik hoop iedereen de andere gezinnen ook een paar mooie dagen gunt.”

Facebook pagina
Aanmelden voor deze actie kan via de facebookpagina van Angelique. Je kan je hier aanmelden om donateur te worden, maar je kan ook aangeven een pakket te willen ontvangen.