Martin, Guust, Martien, Wilfried, Mariëlle en Mariëtte.
Martin, Guust, Martien, Wilfried, Mariëlle en Mariëtte. Foto: BadmintonBoZ | RECHTENVRIJ

Geslaagde openingsdag bij Badminton Bergen op Zoom

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Afgelopen weekend organiseerde BadmintonBoZ haar openingsdag om de start van seizoen 2022-2023 te vieren. ‘s Ochtends gingen de jeugdleden glow-in-the-dark midgetgolfen en ‘s middags was er een spelletjescircuit en BBQ voor de volwassenen.

De oorspronkelijk geplande fietstocht in de middag moest helaas afgelast worden, maar een klein groepje avonturiers ging zelfstandig toch nog op weg. Daarna kwamen alle deelnemers samen in de Dubbelstraat in Bergen op Zoom.

Onder het genot van een drankje en petit four heette voorzitter Wilfried Willemen iedereen van harte welkom waarna het circuit met quizvragen en oud-hollandse (badminton)spellen van start kon. Na zeven lachwekkende rondes was duidelijk welke groep zich winnaar mocht noemen: Martin, Guust, Martien, Wilfried, Mariëlle en Mariëtte werden beloond met eeuwige roem en een gouden medaille. Tijd om te barbecueën!

De openingsdag voor volwassenen werd georganiseerd door Monique, Lia, Rianne en Hanneke van de commissie sociaal en deze vrijwilligers waren terecht fier: het weer werkte alsnog mee en op ieder gezicht was een glimlach te zien. Voor de commissieleden een mooi bloemenboeket en applaus van de leden voor al hun inspanningen om deze openingsdag tot een groot succes te maken.

Badmintonclub in beweging

Badminton Bergen op Zoom is actief met de mini-badmintoncursus ProbeerBadminton, start komend weekend met haar eerste competitiewedstrijden en verwelkomt nieuwe spelers met vrijblijvend drie keer gratis badmintonnen.

Op www.badmintonboz.nl vind je hierover alle informatie en via de pagina facebook.com/badmintonboz blijf je op de hoogte van alle activiteiten.