Afbeelding
Foto: Sanne Brusselaars

Maar één festival per jaar doen en dat is de Foodstoet. Sofie en Kevin zijn al vijf jaar aanwezig op de Foodstoet omdat ze het zo'n leuk evenement vinden. "Dit is een écht foodtruck festival met échte foodtrucks."


Sofie en Kevin zijn er iedere Foodstoet editie bij. "De organisator Martin is een bekende van ons en zo zijn we hier jaren geleden terecht gekomen", vertelt Sofie. "We vinden de Foodstoet een super gezellig evenement. We kijken iedere keer weer uit naar de gezelligheid die zo'n weekend met zich meebrengt", zegt Sofie. 

Het stel gaat vaker op pad met de foodtrucks maar zijn gestopt met het bezoeken van festivals. Op de Foodstoet na. "Hier staan we tussen alleen maar échte foodtrucks. Dat is tegenwoordig niet vaak meer", vertelt Kevin. "Het is een gezellig team en het contact onder elkaar is leuk. Wij wonen in Tholen dus het is ook nog eens handig voor ons om hier naartoe te komen. De foodtrucks kunnen namelijk maar 80 kilometer per uur, dan is zo'n afstand ideaal."

Sofie en Kevin hebben twee foodtrucks. De eerste foodtruck heet 'Bitter&Sweet' en is een streetfood/champagnetruck. Sinds kort heeft het tweetal ook 'Egt Vlaemsch' waar ze handgesneden friet, vers bereid stooflees en donker bier verkopen. Sofie en Keven nemen de foodtrucks zelf mee op pad, of verhuren ze. [n]