Fietstocht: De Kraal van
Reimerswaal

BERGEN OP ZOOM - Wat vage klachten, een bezoekje aan de huisarts, een echo en een scan. Binnen een week de boodschap, ongeneeslijk ziek, uitgezaaide galwegkanker. Zeldzaam en domme pech, de domme pech van Nienke, 38 jaar.


Voor Nienke geen lange bucketlist maar het organiseren van een benefietdiner voor de kanjerketting van de vereniging Kinderkanker Nederland. “Veel behandelingen rondom kanker zijn voor volwassenen al eng en naar, kinderen mogen hier eigenlijk al helemaal niet mee in aanraking komen” zegt Nienke.

Voor deze kindjes is er de Kanjerketting: bij elke behandeling, onderzoek of gebeurtenis is er een aparte kraal die de kinderen krijgen. Zo rijgen ze heel hun ketting bij elkaar. Nienke wilt heel graag nog zo veel mogelijk geld verzamelen voor deze stichting. Daar gaan wij haar bij helpen.


Fiets mee voor de kanjerketting op 25 september


Fiets op zondag 25 september mee en steun Nienke in haar wens om zoveel mogelijk sponsoring op te halen voor stichting de Kanjerketting!

Doe individueel mee maar probeer uiteraard zoveel mogelijk van je fietsvrienden mee te nemen voor deze tocht door het land waar Brabant Zeeland kust. Je hebt de keuze uit 2 afstanden van 40 en 80 kilometer. De afstand van 40 km is prima te overbruggen op een normale fiets of e-bike. De 80 km zal meer in het straatje van de geoefende racefietser liggen. Al met al een mooie uitdaging voor het goede doel waar iedereen aan mee kan doen!

De tocht zal starten en ook eindigen bij café "‘t Dobbertje” in het historische centrum van Bergen op Zoom. Starten kan tussen 09:00 en 11:00 uur. Voorafgaande aan de start is koffie en thee beschikbaar. Bij de finish is er gelegenheid voor een drankje om nog even na te genieten van de tocht. Kortom een leuke sportieve dag voor het goede doel.

Inschrijving voor de tocht kan via de website: www.dekraalvanreimerswaal.nl en kost 15 Euro. Meer sponsoring mag uiteraard ook. Alle sponsoring komt volledig ten goede van Nienkes initiatief "de Kanjerketting”. Op de website vind je ook details mocht je alleen willen sponsoren. Maak hierbij kans op een uniek geschenk.[n]