Poster van het evenement
Poster van het evenement Foto: Martijn Straatman

Voetballen voor het goede doel bij SV Dosko: ‘We doen het voor Nienke’

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Wat doe je als je hoort dat het leven van een van je vrienden volledig verandert? Van de een op andere dag. Dan huil je samen. Dan ben je samen boos. Dan drink je samen bier en deel je samen.

Maar je komt vooral in actie samen. Wetende dat het heel, heel kort dag is om een voetbaltoernooi te organiseren zijn we met een aantal DOSKO-veteranen samen gaan zitten om het toch te doen. Het organiseren van het Eerste 5x5 Proost Benefiet voetbaltoernooi! Een kleinschalig toernooi, maar met een grootse gedachte: zoveel mogelijk geld ophalen voor stichting ‘de Kanjerketting’. Een wens van Nienke Dietvorst, degene waar we het voor doen. 

Nienke is ziek en een van haar wensen is om deze stichting zo veel mogelijk te steunen. En dat kunnen we alleen samen. In een mum van tijd stond de organisatie. De velden van sv DOSKO en prijzen voor een veiling en loterij beschikbaar en posters gereed. Een toernooi met 24 ploegen bestaande uit maximaal 8 spelers, 5 tegen 5, 10 minuten op een kwart veld. Heel langzaam komen de eerste aanmeldingen binnen, maar dat is nog niet genoeg. We hebben nog ruimte voor een aantal teams. Dus als je zin hebt in een leuke middag vol entertainment en voetbal, kom dan ook op 2 oktober voetballen bij sv DOSKO. Of heb je als bedrijf of persoon het gevoel bij te dragen aan deze dag? In de vorm van een prijs voor de veiling of een andere bijdrage. Neem dan contact op via mail.

Meld je aan via: proost_benefietvoetbaltoernooi@outlook.com