Een van de werken, die tentoongesteld worden.
Een van de werken, die tentoongesteld worden. Foto: The Hero in You

Morgen start het vier-daags kunstevenement: THE HERO IN YOU

Algemeen

BERGEN OP ZOOM  -THE HERO IN YOU is een vier-daags kunst-evenement, van 29 september t/m 2 oktober, waarin we op zoek gaan naar de held in jou, d.m.v. verhalen van en door Oekraïense vluchtelingen en Nederlandse vrijwilligers. We tonen verhalen die inspireren, ontroeren, confronteren, nieuwe vragen oproepen en je tot nadenken stemmen.

Op 29 september om 19.00 uur geeft wethouder Letty Demmers het startsein voor dit evenement, dat begint met een vlaggenparade van de Grote Markt naar De Waterschans. (I.s.m. Tamboerkorps Odiles Rapid en 5 Gildes, waaronder St. Sebastiaan Bergen op Zoom). Rond 20.15 zal het evenement officieel geopend worden door Samen in de Regio. Er is een groots opgezette tentoonstelling, de documentaire The Hero in You wordt getoond, er is een vrijwilligersmarkt, muziek en natuurlijk ruimte om te eten, drinken en bij te praten. 

Op zaterdag- en zondagmiddag zijn er tussen 14.00 en 16.00 activiteiten voor kinderen. Dit alles is gratis te bezoeken (wel even je tickets bestellen via de website). THE HERO IN YOU wordt gehouden in Bruijs Jachtbouw, Havendijk 14 te Bergen op Zoom.
Info en tickets: www.theheroinyou.nl