Afbeelding

Zeeuwse Woonmarkt: drie dagen feest

GOES - De Zeeuwse Woonmarkt, het woonfeest bij TMC Wonen, belooft weer spektakel. Ruim dertig Zeeuwse ondernemers presenteren hun nieuwste innovaties voor beter wonen op vier pleinen: het Bouwen- en Wonenplein, Duurzaamheidsplein, Binnenhuisplein en het Buitenhuisplein.

De zevende Zeeuwse Woonmarkt vindt plaats in de woonwinkels van TMC Wonen in Goes op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober. Organisator Guido de Ridder: "Tijdens dit evenement kun je jouw huis te koop zetten, grond kopen, een huis laten ontwerpen, besluiten je nieuwe huis te laten bouwen of juist je woning verduurzamen. Ook kun je nieuw witgoed of een waterontharder laten plaatsen of je interieur compleet vernieuwen. Dit alles op een laagdrempelige en vrijblijvende manier onder het genot van een hapje en een drankje. Dat maakt de Zeeuwse Woonmarkt uniek.”
Inspelend op de huidige krapte op de arbeidsmarkt, is er het wervingsplein waar ondernemers hun vacatures presenteren.
De woonmarkt biedt, naast plezier en gezelligheid voor jong en oud, talloze mogelijkheden om nieuwe woonideeën op te doen. Er is een masterclass over verlichting en één-op-één gesprekken met een slaapspecialist om uw nachtrust te verbeteren. Ook zijn er creatieve workshops, zoals kaarsen draaien en een moodboard ontwerpen. Iedere bezoeker kan meedoen met de actie 'Pin je Plan' en kans maken op een van de tien cadeaubonnen van 449 euro. Het foodplein, met snacks en kleine gerechten, maakt het woonfeest compleet. Er is koffie, thee en fris verkrijgbaar en er is een Zeeuwse bier- en wijnproeverij ingericht. "Kortom, de ideale combinatie van woonideeën opdoen en gezellig genieten met een lekker hapje en drankje."

Kijk voor het volledige programma en de inschrijfmogelijkheden op
www.zeeuwsewoonmarkt.nl.[n]

Afbeelding
Afbeelding