Gezellig Old Timers Toernooi bij TV Het Markiezaat

BERGEN OP ZOOM - Tafeltennisvereniging Het Markiezaat organiseerde op zondag 2 oktober het jaarlijkse OTC-toernooi. Wegens een belangrijk veteranentoernooi in Belgiƫ was de afvaardiging uit ons buurland kleiner dan normaal. Desondanks waren er toch 27 fanatieke deelnemers die aan het toernooi deelnamen.


Er waren drie zevenkampen en een zeskamp. Alle spelers waren ingedeeld op basis van hun rating. Het spelsysteem was simpel. Altijd 3 games tot 21 punten, waarbij ieder gewonnen game telt. De sterkste spelers kwamen uit in de A-poule. Leo Brands (Oude Tonge) was de terechte winnaar, gevolgd door Niels van Vliet (Belcrum) en Hans van der Kraan (TT Goes). Poule B was de enige zeskamp en deze werd overtuigend gewonnen door Albert de Jong (De Pin Pongers). Net als Leo Brands in de A-poule, ging Albert ongeslagen naar de overwinning in zijn poule. Nummers twee en drie waren Arjan van der Linden (VTV) en Jan Stellmach (Belcrum). In de C-poule was de strijd een stuk spannender. Daar wist Karl Wijnen (Mechelen) de bovenste plaats te bemachtigen, ten koste van nummer 2 Wout Withagen (Het Markiezaat) en nummer drie John van de Brug (REGA). Sonali Neffgen-Berkers won de D-poule. Zij eindigde boven Raymond Batten (TTV Irene) en Peter Blomsteel (Die Meede). 


Sport voor alle leeftijden

Het was een sportief, maar bovenal enorm gezellig toernooi! Dit toernooi was speciaal gericht op de senioren vanaf 40 jaar. Tafeltennis is dan ook een sport voor alle leeftijden. 

Interesse om zelf een keer te komen spelen? Kijk dan eens op onze website: ttvhetmarkiezaat.nl[n]