Het E1 team na het behalen van het kampioenschap.
Het E1 team na het behalen van het kampioenschap. Foto: Scheldevogels

Kampioenen bij korfbalvereniging Scheldevogels

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Het E1 team van Korfbalvereniging Scheldevogels is kampioen geworden in hun najaarscompetitie. Alle zes de competitiewedstrijden werden gewonnen. Een erg knappe prestatie.

 

Het was over het algemeen een succesvolle dag voor Scheldevogels. Het eerste team, wist de punten uit Terneuzen mee terug te nemen. Zij wonnen met 8-13 van Luctor.

Het derde en vierde seniorenteam van Scheldevogels hielden de punten in Bergen op Zoom. In hun thuiswedstrijd won het derde van Terda 2 uit Breda met 14-13 en het vierde van Keep Fit 4 uit Roosendaal met 9-4.

Bij de jeugd speelde de C1 gelijk tegen DSO C1 uit Klundert, 4-4. De C2 won in Kapelle van KVK C1 1-3.

Helaas wist het D team, geen punten te behalen. In Ridderkerk werd van Ten Donck D1 verloren met 10-3.

De E1 won hun thuiswedstrijd met 6-1 van ADO E1 uit ‘s Gravendeel.

De F1, een nieuw team die voor het eerst competitie speelt kwamen in Dordrecht net te kort tegen de nummer 1 in hun competitie. Movado won met 4-1.

Nieuwe leden

Ook Scheldevogels kan nieuwe leden gebruiken. We kennen geen wachtlijsten, iedereen is gelijk welkom. De komende weken zullen de laatste trainingen en wedstrijden nog plaats vinden op het veld. Scheldevogels is te vinden op de Staakberg. Begin november zal de overstap gemaakt worden naar het zaalkorfbal. Dat maakt de korfbalsport zo uniek. Het gemengde karakter, de teams bestaan uit jongens en meisjes. Maar ook 3x kans om kampioen te worden. In de september en oktober, spelen we op het veld. Dan vanaf november t/m maart lekker in de zaal en daarna hebben we nogmaals een veldcompetitie. Wil je een keer een proeftraining doen, kijk dan op www.scheldevogels.nl