Wilfried, Christ, Petra, Roland, Natasja, Ramon, Denise en Jeffry.
Wilfried, Christ, Petra, Roland, Natasja, Ramon, Denise en Jeffry. Foto: BadmintonBoZ | RECHTENVRIJ

Nieuw bestuur verkozen bij BadmintonBoZ

BERGEN OP ZOOM - Vanaf de start van fusieclub BadmintonBoZ heeft een interimbestuur de overgangsperiode van twee naar één badmintonclub geleid. Op maandag 17 oktober jl. werd tijdens een algemene ledenvergadering het nieuwe bestuur geïnstalleerd.


De leden van Badminton Bergen op Zoom waren in groten getale afgekomen op deze jaarlijkse ledenbijeenkomst. Hieruit spreekt waardering voor het vele vrijwilligerswerk dat binnen de Bergse badmintonclub verzet wordt.

Na het behandelen van de jaarverslagen werd afscheid genomen van aftredende vrijwilligers: Chantal (ondersteuning penningmeester), Jan (ondersteuning secretaris), Ronny (competitieleider), Robert (vicevoorzitter) en Peet (penningmeester). 

Zij kregen ieder een persoonlijk dankwoordje en een attentie van de club voor hun, vaak jarenlange, vrijwilligersrollen. 

Het zijn immers deze betrokken leden waarop een vereniging draait.


Wisseling van voorzitter

Voorzitter Wilfried Willemen opende de vergadering en heeft deze bestuursrol, eerder bij fusiehelft TFS'57, meer dan twintig jaar vervuld. Daartoe werd hij in 2020 al gedecoreerd met een lintje en in september dit jaar met een erepenning in brons van Badminton Nederland.

Na de verkiezing van nieuwe voorzitter Roland Albertema werd de symbolische overdracht van de voorzittershamer verricht. De voorzittersrol is bepaald niet nieuw voor hem: bij fusiehelft BBV heeft Albertema jarenlang het voorzitterschap bekleed. Bij BadmintonBoZ is hij zelf ook actief als speler bij zowel de avondgroep als de sport overdag groep. Twee jaar geleden rondde hij zijn carrière af bij defensie. In aanloop naar de oprichting van BadmintonBoZ was Albertema actief als projectleider van de Werkgroep Leden.

Albertema: "Ik wil nogmaals het oude bestuur bedanken voor hun inzet en de overdracht naar hun opvolgers. Wij gaan met het nieuwe bestuur jullie werk voortzetten en proberen dat op dezelfde goede wijze te doen. Bedankt!"

Andere nieuwe toetreders tot het bestuur zijn Ramon Kuijlen (penningmeester) en Jeffry Schouteren en Denise van Eekeren (commissie technisch).[n]