Junioren 1-2: Yill, Quinty, Elke, Evelien en Liv
Junioren 1-2: Yill, Quinty, Elke, Evelien en Liv Foto: Valentijn Verhoeven

Hieronymus meisjes junioren 3e op NK Estafette

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Op zondag 13 november werden in Dordrecht in het zwembad Optisport Sportboulevard de Nederlandse estafette kampioenschappen gehouden. De beste 16 zwemteams uit heel Nederland die zich geplaatst hadden, mochten aan de start verschijnen. Hieronymus was met 3 teams van de partij.

Meisjes junioren 1-2

De meisjes junioren 1-2; Yill van Bezouw, Liv de Wildt, Elke Kriesels, Quinty Buuron en Evelien Goorhuis zijn 3e geworden op het Nederlands kampioenschap estafette. Op de 4x50 meter rugslag wisten ze zelfs 2e te worden in een super snelle tijd, 11 seconden sneller dan hun inschrijftijd. Op de 4x50 meter schoolslag werden ze 4e en op de 4x50 meter wisselslag en 4x 50 meter vrije slag werden ze derde.

Meisjes junioren 3-4

De meisjes junioren 3-4 zijn uiteindelijk 7e geworden. Ook een super prestatie van Vera Bastiaensen, Jessy van Vlimmeren, Sarah Wessels, Karlijn van der Schrier uit Bergen op Zoom en Pien Koop. Hun beste prestatie was een 7e plaats op de 4x100 meter schoolslag.

Senioren Vrouwen

De senioren vrouwen Nadja Roovers, Roos Englebert, Rosalie van der Bijl, Selene Wortel en Valesca van den Bogert zijn uiteindelijk knap 12e geworden. Hun beste prestatie was de 4x100 meter schoolslag waar ze 8e eindigden.

Instroomgroep

Hieronymus heeft nog plaats voor nieuw jong talent in de instroomgroep. Ben je tussen de 6 en 10 jaar heb je A, B en bij voorkeur C en wil je ook wedstrijdzwemmen. Meld je aan via www.zpv-hieronymus.com/proefles.