Afbeelding

Brasserie BOZ-Lust: ‘We zijn Stay Okay in een nieuw jasje’

Door: Sanne Brusselaars Advertorial

BERGEN OP ZOOM - Een plek waar je iedere dag van de week van 09.00 uur tot 18.00 uur kan lunchen, borrelen of koffie en thee drinkt. BOZ-lust sinds zit een paar maanden op de voormalige plek van Stay Okay. “We zijn Stay Okay in een nieuw jasje. We hebben de hele binnenkant vernieuwd, een geheel nieuw interieur en een nieuwe keuken geplaatst. En dat niet alleen, we hebben ook een heel nieuw team op de werkvloer voor nieuwe frisse blikken en ideeën!”

Brasserie BOZ-Lust is gevestigd aan de Boslustweg 1 in Bergen op Zoom. In deze bosrijke omgeving zijn tal van fiets-, mountainbike- of wandelroutes te vinden. “Onze uitkijktoren is een echte blikvanger. Bovenin heb je een prachtig uitzicht over de bosrijke omgeving en de Natuurpoort.” Heb je geen zin om op de fiets of te voet BozLust te bezoeken, dan is er een ruime parkeergelegenheid. 

Doel
“Ons doel is om op een laagdrempelige manier toegankelijk te zijn voor verschillende doelgroepen. We hebben een speeltuintje verplaatst richting het terras zodat ouders beter zicht hebben op hun kinderen als ze genieten van een hapje en drankje. We veranderen het terras ook met alle jaargetijden mee, zodat je altijd in een warme en gezellige sfeer kan zitten.”

Aanbod
BOZ-Lust is hard aan de slag gegaan met vernieuwingen. Van vergaderen tot lunchen, ze hebben overal aan gedacht. “We hebben onder andere een geheel nieuwe kaart met uitgebreide mogelijkheden.” Naast de menukaart is de brasserie ook bezig met het organiseren van evenementen. “We hebben laatst een kids event georganiseerd wat ontzettend goed is verlopen. We zijn daarnaast druk met het organiseren van borrels, feesten, partijen en zelfs uitvaarten. We zien dat mensen ons hierdoor steeds beter weten te vinden. Bezoekers wisten vaak wel dat we er zaten, maar hadden geen idee wat we te bieden hebben.”

Brasserie BOZ-Lust
4624 RB Bergen op zoom
0164-233 261
https://www.brasserie-bozlust.nl/