Scheldevogels F1 tegen Springfield F1.
Scheldevogels F1 tegen Springfield F1. Foto: Tommy Bernaards

Wisselende resultaten Scheldevogels in zaalkorfbalweekeinde

BERGEN OP ZOOM - Zaterdag 26 november kleurde sporthal de Kannebuis in Halsteren blauw wit. Korfbalvereniging Scheldevogels werkte op deze dag hun thuiswedstrijden af, in deze sporthal. Het werd een dag met wisselende resultaten.


De F1 speelde hun thuiswedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Springfield F1 uit Hoeven. Er werd hard gewerkt en heel goed samengewerkt, maar helaas werd er wel verloren. 1-2.

Tegelijk speelde de E1, ook tegen Springfield. Alleen was dit tegen hun E1. Hier liep de wedstrijd voor Scheldevogels beter en was er een 7-0 overwinning!

Dan het vierde seniorenteam. Zij ontvingen Keep Fit 4 uit Roosendaal. Een echte derby. Scheldevogels was de gehele wedstrijd de betere ploeg en zij haalde dan ook, zeer terecht, een 8-6 overwinning.

Tot slot was het de beurt aan het derde seniorenteam van Scheldevogels. Hun tegenstander was DSO 5 uit Klundert. En dit DSO was duidelijk een maatje te groot. Een klinkende 9-23 nederlaag was het lot van Scheldevogels 3.

In een uitwedstrijd speelde de C1 tegen Good Luck C1 uit Middelharnis. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar helaas bleven de punten in Middelharnis. 6-4.

En als laatste was het de beurt aan het vlaggenschip van Scheldevogels. In Terneuzen traden zij aan tegen Luctor. Op het veld wist de Bergse formatie te winnen, maar helaas was het nu net niet. In een spannende wedstrijd trok Luctor aan het langste eind. 16-15.


Programma 3 december

Het thuisprogramma start pas in de middag. Alles in Sporthal Tuinwijk. Om 14:10 speelt de C2 hun eerste wedstrijd in de zaal. Tegenstander is dan Seolto C1 uit Vlissingen. Daarna speelt, om 15:15 uur het tweede seniorenteam hun eerste wedstrijd in de zaal. Hun tegenstander is Springfield 1 uit Hoeven. Als afsluiter ontvangt het eerste team, KVK 1 uit Kapelle. Aanvang 16:30 uur. Blijven de punten deze keer wel in Bergen op Zoom?

Behoorlijk wat teams mogen een uitwedstrijd spelen. Hier volgen ze: 09:30 uur DSO F3 tegen Scheldevogels F1. Sporthal de Niervaert in Klundert; 10:00 uur Keep Fit C1 tegen Scheldevogels C1. Sporthal in de Roos in Roosendaal; 10:30 uur Terda 3 tegen Scheldevogels 4. Sporthal de drie Linden in Prinsenbeek; 12:00 uur OJC '98 E1 tegen Scheldevogels E1. Sporthal 't Ruiven in Berkel-Enschot; 14:30 uur Olympia D1 tegen Scheldevogels D1. Sporthal Olympia in Spijkenisse.


Balgevoel

Woensdag 4 januari, balgevoel in sporthal Tuinwijk. Van 13:00 uur tot 15:30 uur. Aanmelden kan nog steeds via www.scheldevogels.nl. 

Ook kunt u hier meer informatie vinden over de vereniging.[n]