Voorzitter Kees Holtzer overhandigt het eerste exemplaar aan het echtpaar Tak
Voorzitter Kees Holtzer overhandigt het eerste exemplaar aan het echtpaar Tak Foto: RJ fotografie, Hoogerheide

De Nieuwe Sociëteit presenteert jubileumboek

BERGEN OP ZOOM - Tijdens het jaarlijkse galafeest van De Nieuwe Sociëteit is vorige week het jubileumboek gepresenteerd, dat ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de vereniging is gemaakt. Het echtpaar Ton en Gerlien Tak kreeg het eerste exemplaar overhandigd, omdat zij al 47 jaar lid zijn van De Nieuwe Sociëteit.


Het voorwoord in het boek is geschreven door de heer Ed Nijpels, in 1972 een van de oprichters van De Nieuwe Sociëteit. Afgelopen vrijdag kreeg de heer Nijpels een exemplaar van het boek overhandigd.

Van het jubileumboek zijn nog enkele exemplaren beschikbaar. Belangstellenden kunnen het boek voor € 15,00 bestellen bij de penningmeester via janvandebroek@ziggo.nl

De vereniging organiseert dit jaar nog één activiteit, namelijk een feestelijke eindejaarsborrel op donderdag 29 december bij stadsbrasserie Thalia. Niet-leden zijn, zoals elke laatste donderdag van de maand, van harte welkom om kennis te komen maken met de vereniging. De borrel start om 17.00 uur. Het programma voor 2023 wordt binnenkort op de website gepubliceerd.

Meer informatie is te vinden op
www.denieuwesocieteit.nl.[n]