Afbeelding
Foto: Archief de Bode

Rotaryclub houdt hartverwarmende winterwandeling in Pannenhoef

Door: Advertorial Algemeen

ZEVENBERGEN - Rotaryclub Zevenbergen houdt niet van stilzitten. Zij combineert het nuttige graag met het aangename. De corona-maatregelen hebben een aantal van onze grotere fondsenwerving-activiteiten al flink in de weg gezeten. Maar we zijn niet voor één gat te vangen. 

Dan maar een aantal relatief kleinere acties, die niet gehinderd worden door de maatregelen. Zo hebben we bv al Paas- en bierpakketten en wijn verkocht. En volgt er nog een uniek gepersonifieerd boek met de geschiedenis vanaf ieders geboortejaar. 

Buitenactiviteiten

Gelukkig behoren buitenactiviteiten nog steeds tot de veilige mogelijkheden. Vandaar dat wij op 9 januari een hartverwarmende winterwandeling organiseren. Ideaal zo kort na de feestdagen, lekker gezond buiten in de schitterende natuur in het bosgebied van de Pannenhoef in Etten- Leur. Ideaal dat iedereen op die dag tussen 10.30 en 13.30 zelf de starttijd kan bepalen. Er zijn 3 tochten uitgezet: 11 ½ km, 5 ½ km en een wandelingetje voor de kleintjes. De start en finish zijn op ’s Heeren Vrunten in het buitengebied van Etten-Leur. Daar is ook een grote tijdelijke parkeervoorziening gerealiseerd.

Inschrijven

Deze wandeling is hartverwarmend omdat de opbrengst 100% bijdraagt aan de financiering van 3 van onze lopende projecten: de educatieve bosjes in West Brabant, de boottocht voor 250 zelfstandig wonende eenzame ouderen en ons woningbouwproject in tsunami gebied op de Filipijnen. Inschrijven en betalen is mogelijk via https://rotaryzevenbergen.nl/winterwandeling/ Meer informatie: Rc.zevenbergen@gmail.com.