Kandidatenlijst Moerdijk Lokaal gemeenteraadsverkiezingen

MOERDIJK - In de afgelopen vier jaar is Moerdijk Lokaal uitgegroeid tot een constructieve partij. Kritisch en met oog voor de individuele kernen. Een echt lokaal beleid past het beste bij ons. Goed luisteren naar de inwoners en meer transparantie is waar Moerdijk Lokaal voor staat.


Duidelijke taal!


Onze lijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen bestaat uit mensen die momenteel raadslid zijn, mensen die 4 jaar met ons mee hebben gedraaid als burgerlid en mensen die bij Moerdijk Lokaal betrokken zijn. Kortom; een stevig en betrokken team dat stáát én klaarstaat!
Onze burgerleden hebben de afgelopen raadsperiode bewezen klaar te zijn voor de volgende stap. Daarom verdienen zij een prominente plaats op onze lijst.

De oplettende lezer mist wellicht Ingrid Kleijn op onze kieslijst. Dat klopt. Ingrid gaat na 25 jaar de politiek verlaten en richt zich op een ‘functie elders’. Elders als in; een nieuwe baan en een nieuwe ere-functie, zij gaat vol trots genieten van haar kleinkind. Wellicht ten overvloede; vanzelfsprekend maakt Ingrid de huidige raadsperiode netjes af.
Ingrid blijft Moerdijk Lokaal een warm hart toedragen en de partij op de achtergrond ondersteunen.

1.Pauline Joosten (Willemstad)
2. Martijn Willegers (Zevenbergen)
3. Ellen Willemse (Klundert)
4. Hadewych den Ridder (Zevenbergen)
5. Cors Punt (Klundert)
6. Dennis van Dongen (Fijnaart)
7. Dylan de Wolff (Zevenbergschen Hoek)
8. David Harting (Zevenbergen)
9. Kees van Beek (Willemstad)
10. Fred Schaaf (Willemstad).[n]