Door de versoepelingen loopt het bijna in de soep

ZEVENBERGEN - Henk Hendrikx van Theater De Schuur: “Van de ene dag op de andere mag het Theater De Schuur weer open en daar zijn we blij om. Zaterdag 29 januari is de voorstelling: Meiden van Toen uitverkocht."

Dringende oproep voor de voorstelling van zaterdag 5 februari van Astrid Cartel met de voorstelling ‘ECHT’. Er zijn nog 31 plaatsen beschikbaar. Voor veel van onze bezoekers is het nog niet overal doorgedrongen, dat er weer gereserveerd kan worden. Een oproep dus om kaarten te reserveren voor deze voorstelling. Laat deze voorstelling niet in de soep lopen en reserveer voor de voorstelling van 5 feburari 2022.

“Door de beperking van de sluitingstijd om 22.00 uur, kan er maar één voorstelling gepland worden en dan ook nog met een halve zaal. Tot nu toe hebben we het overleefd. Onderhandelen over minder inkomsten voor de artiesten doen we niet. Zij hebben het nog zwaarder dan wij als theater.

Tot nu toe hebben we het overleefd. We kijken vooruit en hopen dat we zo snel mogelijk weer normaal voldoende bezoekers (een volle zaal) te kunnen ontvangen”.

De komende voorstellingen:

Zaterdag 5 februari 2022                   Astrid Cartel met de voorstelling ‘Echt’

Zaterdag 19 februari 2022                  Emiel van der Logt uitverkocht 

Zondagmiddag 20 februari 2022         Matinee extra voorstelling van Emiel uitverkocht


De eerder aangekondigde voorstelling op zaterdag 12 februari 2022; Concert Stones Session is geannuleerd en komt terug in seizoen 22-23. Datum nog niet bekend. Bekijk de website voor de geplande voorstellingen. www.theaterdeschuur.nl.[n]