Woensdag 2 februari

Inzameling kleding en schoenen

9:00 | Bartholomeus Parochiehuis

Wij hebben nog zeer veel behoefte aan kleding en schoenen!Afleveren elke werkdag, tussen 9.00 en 11.30 uur, parochiehuis naast de R.K. kerk, Doelstraat/Markt 19a Zevenbergen.Op dit moment alleen nog kleding, en geen andere goederen.Opbrengst gaat naar het project het goede doel.

 

Foto expositie Will Gorissen

11:00 | Bibliotheek West-Brabant

Geniet tot en met eind maart van de foto-expositie van Will Gorissen in de bibliotheek in Zevenbergen.Will heeft een voorkeur voor het fotograferen van landschappen. Daarnaast fotografeert hij onderwerpen die hem boeien, verwonderen en uitdagend zijn. Volgens Will hoeft fotografie niet de echtheid te laten zien, foto’s kunnen door bewerking dramatischer of vervreemder worden. Fotografie is uniek, het geeft Will de mogelijkheid om dat moment in de werkelijkheid op zijn manier vast te leggen, in een fractie van een seconde. Zijn camera is zijn gereedschap, zijn creativiteit onbegrensd. Verwonder jezelf in de bibliotheek in Zevenbergen!


Zaterdag 5 februari

Boeken- en platenmarkt met kledingbeurs

10:00 | De Blokhut

Zaterdag 5 februari organiseert SV Kindervreugd uit Helwijk weer een groots opgezette boeken- en platenmarkt in de Blokhut aan het Prins Bernhardplein no. 2. De aanvangstijd is 10.00 uur en de markt eindigt om 15.30 uur. Dit keer wordt tijdens de boeken- en platenmarkt ook een kledingbeurs gehouden. De opbrengst van de boeken- en platenmarkt komt geheel ten goede aan de Speeltuinvereniging. Voor inlichtingen kan men bellen met 06-43418894. www.svkindervreugd.nl


Historische Stadswandeling Klundert

14:00 | de Stad Klundert

Ga op zaterdag 5 februari aan de wandel met de Klundertse stadsgidsen. Tijdens deze wandeling maakt u op een ontspannen en gezellige manier kennis met het mooie Klundert en zijn interessante geschiedenis. De wandeling start om 14.00 uur bij “De Stad Klundert” (Molenstraat 33) en duurt ca 1,5 uur. De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Wie mee wil wandelen kan zich voor 12.00 uur die dag opgeven bij coördinator Niek Tolenaars (06-33992793). De kosten bedragen €4,- per persoon, contant bij de gids te voldoen.


Dinsdag 8 februari

Repair Café Zevenbergen

9:00 | 't Trefpunt

Dinsdag 8 februari is het weer zover. We mogen weer beginnen met het Repair Café. Van 9.00-12.00uur zijn wij weer aanwezig bij Trefpunt meer Moerdijk.