Klundertse stadsgidsen gaan weer op stap

KLUNDERT - De Klundertse stadgidsen van Heemkundekring Die Overdraghe gaan dit jaar alweer vroeg aan de wandel. Er zijn verschillende mogelijkheden om met hen op stap te gaan.


Iedere eerste zaterdag van de maand is er een wandeling waarbij iedereen aan kan sluiten. Tijdens deze wandeling maakt u kennis met het mooie Klundert en zijn bewogen historie. De wandeling start om 14.00 uur bij “De Stad Klundert” (Molenstraat 33) en duurt ca 1,5 uur. De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Wie mee wil wandelen kan zich voor 12.00 uur die dag opgeven bij coördinator Niek Tolenaars (06-33992793). De eerste wandeling is dit jaar op 5 februari.


Volgende wandelingen
De volgende wandelingen staan gepland op: 5 maart, 2 april, 7 mei, 4 juni, 2 juli, 6 augustus, 3 september, 1 oktober, 5 november en 3 december. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf een groep samen te stellen en een op deze groep afgestemde wandeling te maken. U bepaalt zelf wanneer u aan de wandel gaat, hoelang de wandeling duurt, wat het vertrek of aankomstpunt is, en of u de wandeling wilt combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan horeca, Stadhuis of Vlasserij- Suikermuseum. Denk daarbij bijvoorbeeld aan familiewandeling met een High Tea of een vriendinnenlunch met daarna een mooie en gezellige wandeling om de calorieën er weer af te lopen. Ook tijdens deze maatwerkwandelingen bestaat de maximale groep uit 10 personen. Omdat er meerdere gidsen zijn kan er met een aantal groepen tegelijkertijd gewandeld worden. Meer informatie: coördinator Niek en stel samen een programma op.[n]