ZEVENBERGEN - De teams van Focus die hun wedestrijd gespeeld hebben deden dat met wisselende resultaten. Er waren ook 2 teams die de pech hadden dat hun wedstrijd niet door kon gaan. Hierdoor kwamen Focus C en Focus 2 niet in actie.


Focus B1 moest wel spelen en deden dat in Etten-Leur tegen de ADO B2 uit s Gravendeel. Het werd een spannende wedstrijd waarin beide teams niet voor elkaar onderdeed. Dat was ook te zien aan de eindstand. 7-8 in het voordeel van ADO B2. Jammer voor FocusB1 maar ze zaten er heel dichtbij. Volgende wedstrijd beter.
Ook Focus A1 speelde een spannende wedstrijd. Ze moesten aantreden tegen het sterke AKC A3 uit Almkerk. Focus A1 begon de wedstrijd en al snel was er de voorsprong van 2-0. ACKC kwam goed terug en vanaf dat moment werd leuk en goed gespeeld met scores over en weer. De ruststand was 5-6 in het voordeel ACKC. Focus A1 had de hoop nog niet opgegeven en ging goed door met sterk spel . Ze konden goed tegenspel bieden aan ACKC maar kwamen toch achter met 7-10. Doordat ze erin bleven geloven kwam Focus A1 nog terug tot 9-10 maar helaas lukte het niet meer om de gelijkmaker te scoren. Zodoende werd er met 9-10 verloren maar zijn ze strijdend ten onder gegaan. Het vertoonde spel beloofd wat voor de komende wedstrijden.
Focus 1 speelde zijn thuiswedstrijd tegen Terda 1 in de Borgh in Zevenbergen. Normaal zijn dat lastige wedstrijden maar deze keer had Focus 1 niet veel moeite met de ploeg uit Breda. De wedstrijd werd dan ook gewonnen met 14-8. Prima resultaat.
Komend weekend worden er ook wedstrijden gespeeld .

Zaterdag 19 februari

Focus C1-PKC/Vertom C5 aanvang: 09.35 uur Turfschip Etten-Leur

Focus B1-Sporting Delta B4 aanvang: 10.40 uur Turfschip Etten-Leur

Focus A1-Scheldevogels A2 aanvang: 11.45 uur Turfschip Etten-Leur

Melmac 1-Focus 1 aanvang: 12.00 uur

Focus 3-Merwede/Multiplaat 8 aanvang: 13.15 uur De Borgh Zevenbergen

Publiek welkom
Er mag weer publiek bij de wedstrijden dus kom gerust een wedstrijd kijken. Nou maar hopen dat alles door kan gaan.
Voor meer info over korfbal en KV Focus.
Ga eens een kijkje nemen op onze site www.kvfocus.nl of op onze facebookpagina.[n]