WILLEMSTAD - Team 1 van tafeltennisvereniging Witac’89 verloor de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie, teams 2 en 3 boekten ruime overwinningen.

Team 1 In Bergen op Zoom werd met 10-0 van Het Markiezaat 5 verloren. Vanwege coronaperikelen moest het team met twee invallers spelen. Tijmen van der Zwaag en invallers Martien Fransen en Cor Bom konden slecht enkele games winnen maar waren kansloos.


Team 2

Team 2 In het Zeeuwse Kapelle werd een zeer ruime zege behaald op Kapelle 3. Arthur Baalman, Kees Heijstek en Ray van Ginneke wonnen met 1-9. Enigszins geflatteerd, want soms moesten alle zeilen worden bijgezet, veel partijen eindigden na vier of vijf games en vaak met het kleinst mogelijke verschil. Geheel tegen hun gewoonte in verloren Arthur en Kees het dubbelspel.


Team 3

Team 3 Eveneens in Bergen op Zoom tegen Het Markiezaat 8 werd een ruime overwinning geboekt door team 3. Klaas van Exel, Dulon Gerdes en Bram Tolenaars wonnen met 2-8. Klaas won met sterk spel en vooral dankzij zijn service al zijn wedstrijden. Dulon had wat meer moeite, won zijn eerste wedstrijd in 5 games, zijn tweede gemakkelijk en in zijn derde partij kwam hij sterk terug na een 2-0 achterstand, won daarna en sloot vervolgens af met tweemaal 0-11. Bram won eenmaal gemakkelijk en verloor zijn andere partijen. Klaas en Dulon wonnen na een spannende strijd in vijf games het dubbel.[n]