Woensdag 16 februari

Inzameling kleding en schoenen

9:00 | Bartholomeuskerk

Wij hebben nog zeer veel behoefte aan kleding en schoenen. Afleveren elke werkdag, tussen 9.00 en 11.30 uur adres parochiehuis naast de R.K. kerk, Doelstraat/Markt 19 a Zevenbergen. Op dit moment alleen nog kleding en geen andere goederen. Opbrengst gaat naar het project het goede doel.

 

Foto expositie Will Gorissen

11:00 | Bibliotheek West-Brabant

Geniet tot en met eind maart van de foto-expositie van Will Gorissen in de bibliotheek in Zevenbergen.Will heeft een voorkeur voor het fotograferen van landschappen. Daarnaast fotografeert hij onderwerpen die hem boeien, verwonderen en uitdagend zijn. Volgens Will hoeft fotografie niet de echtheid te laten zien, foto’s kunnen door bewerking dramatischer of vervreemder worden. Fotografie is uniek, het geeft Will de mogelijkheid om dat moment in de werkelijkheid op zijn manier vast te leggen, in een fractie van een seconde. Zijn camera is zijn gereedschap, zijn creativiteit onbegrensd. Verwonder jezelf in de bibliotheek in Zevenbergen!


Donderdag 17 februari

KBO Klundert gaat weer beginnen

13:30 | De Niervaert

Donderdag 17 februari houdt KBO Klundert een gezellige middag in de grote zaal van de Niervaert. Na de ontvangst met koffie / thee en een lekker koekje worden er twee rondjes bingo gedraaid. In de pauze wordt er een gratis consumptie geschonken en een hapje geserveerd. Hierna weer twee rondjes bingo en we sluiten de bingo af met een gratis bingo ronde. Aan het einde van de middag is er nog een verloting. De middag begint om 13.30 uur. De zaal gaat open om 13.00 uur. Informatie over de middag in het bijzonder en KBO Klundert in het algemeen is te verkrijgen bij: Gonny Hendrikx, 0168-404046. Email: gonnyhendrikx.farla@ziggo.nl.

 

Dinsdag 22 februari

Repair Café Zevenbergen

9:00 | 

Dinsdag 22 februari van 9.00 tot 12.00 uur zitten de vrijwilligers van Repair Café Zevenbergen weer klaar om u te helpen met uw kapotte spulletjes. U kunt ons vinden in zaal 3 bij Trefpunt meer Moerdijk. Dus zet 22 februari in uw agenda om het niet te vergeten.


Woensdag 23 februari

Foto expositie Will Gorissen

11:00 | Bibliotheek West-Brabant

Geniet tot en met eind maart van de foto-expositie van Will Gorissen in de bibliotheek in Zevenbergen. Will heeft een voorkeur voor het fotograferen van landschappen. Daarnaast fotografeert hij onderwerpen die hem boeien, verwonderen en uitdagend zijn. Volgens Will hoeft fotografie niet de echtheid te laten zien, foto's kunnen door bewerking dramatischer of vervreemder worden. Fotografie is uniek, het geeft Will de mogelijkheid om dat moment in de werkelijkheid op zijn manier vast te leggen, in een fractie van een seconde. Zijn camera is zijn gereedschap, zijn creativiteit onbegrensd. Verwonder jezelf in de bibliotheek in Zevenbergen!