ZEVENBERGSCHEN HOEK - DHV moest aantreden met een sterk gewijzigd elftal.

De opdracht van trainer Eric van der Giesen was om compact en fel te verdedigen tegen een thuisploeg die vanaf de aftrap met veel balbezit naar openingen zocht. In het begin was DHV steeds één stap te laat maar met geluk en toch ook door de sterkhouders JamileZschusschen, Adonis Bandeke en doelman Luc van de Klundert kon DHV Internos van scoren afhouden. Een lichte blessure behandeling in de 35e min. van Jamile was de aanleiding voor de 1-0. In de ontstane ruimte achterin ontstond het bekende 'gaatje' en op een diepe bal moest Luc capituleren. Toch kwam DHV onverwachts in de 40e min. op 1-1. Brian van Run ontfutselde de bal van een Internosverdediger en bracht de opgekomen Adonis in stelling die fraai scoorde (1-1). Internos schrok heel even en opnieuw werd DHV gevaarlijk toen Edgar van der Giesen een bal op de borst controleerde en vervolgens Florens van Zwol in stelling bracht maar zijn schot verdween in het zijnet. In de 2e helft opnieuw het verwachte spelbeeld. Veel balbezit voor Internos maar doelpunten leken uit te blijven. DHV kwam amper nog van de eigen helft af maar het bleef spannend tot de 65e min. toen bij een corner uit een scrimmage werd gescoord (2-1). Het slordige Internos controleerde nu verder de wedstrijd maar kwam goed weg toen de vrij opgekomen Mario Nuijten zijn schot net naast het Internosdoel zag gaan. Vlak voor tijd verdween een schot via een DHV verdediger nog in het doel (3-1). DHV bood lange tijd goed partij maar moest zijn meerdere erkennen in een potentiële kampioenskandidaat. Scheidsrechter Jimmy Beljaars leidde bekwaam. Op 5 maart speelt DHV thuis tegen Vrederust.[n]