ZEVENBERGEN - Bij TWC Zevenbergen gaat op 5 maart a.s. officieel het wielerseizoen van start. De toercommissie heeft weer een gevarieerd programma opgesteld waarbij er zaterdags en zondags weer mooie ritten gereden kunnen worden.


Ben jij het beu om altijd alleen te fietsen, zou je graag de coronakilo’s kwijt willen of vind jij het gewoon leuk om met ervaren fietsers op pad te gaan die leuke routes weten te vinden waar jezelf niet zo snel komt, dan zijn wij op zoek naar jou. 

Drie groepen

Wij zoeken dames en heren (minimum leeftijd 18 jaar) die zich bij ons aan willen sluiten. Er kan bij ons gereden worden in 3 groepen met variatie in afstand en snelheid. Als je lid bent van onze club dan heeft dat diverse voordelen zoals een aantrekkelijk geprijsd kledingpakket (zomer/winter), een aantrekkelijke fietsverzekering, NTFU lidmaatschap met diverse kortingen, begeleide toertochten en trainingen, diverse leuke clubuitjes etc.

5 maart start 

van het 

officiële fietsseizoen

Informatie

Voel jij hier iets voor neem dan contact op met de secretaris van de club. Dat kan via de website www.twczevenbergen.nl. Hier kan je alle informatie over onze vereniging vinden. Wil je eerst eens op proef meerijden, dan kan dat ook. We hopen de enthousiaste dames en heren spoedig te mogen ontmoeten![n]