Witac’89 1 gaat thuis ten onder

WILLEMSTAD - Alleen team 3 van tafeltennisvereniging Witac’89 kon winnen. Team 1 en 3 slikten nederlagen.


Team 1

Plotseling moest team 1 met een invaller spelen omdat Iwan Silvius nog kampte met de naweeën van een coronabesmetting. Yoran van der Zwaag speelde in zijn plaats, wel met een voor hem vreemd batje. Hij kon geen vuist maken tegen de tegenstanders van Belcrum 10 uit Breda. Rinus Huybregts begon onwennig aan zijn eerste competitiewedstrijd van dit seizoen.

Na in zijn eerste wedstrijd een matchpoint overleefd te hebben, won hij alsnog in 5 games. Zijn volgende partijen waren geen enkel probleem voor hem. Na zijn eerste wedstrijd verloren te hebben begon Tijmen van der Zwaag voortvarend aan zijn tweede partij. Hij kon echter zijn goede spel niet volhouden en verloor, daarna verloor hij wederom. Het dubbelspel van Rinus en Tijmen ging geflatteerd verloren, dit zorgde voor de 3-7 eindstand.


Team 2

The Back Hands 6 uit St Willebrord was de tegenstander van team 2. Allen verloren van een getalenteerde jeugdige speelster. Martien Fransen verloor zijn eerste wedstrijd, zijn tweede won hij en in zijn laatste trok hij aan het kortste eind na een spannende strijd. Arthur Baalman en Ray van Ginneke wonnen beiden tweemaal en samen ook het dubbelspel; eindstand 6-4.


Team 3

Tegen Hotak'68 6 uit Hoogerheide was Dulon Gerdes goed op dreef, hij won tweemaal, tegen de sterkste speler verloor hij in 5 games. Cor Bom kon hier één zege aan toe voegen, Bram Tolenaars kon helaas niet winnen, het dubbelspel samen met Dulon ging verloren; eindstand 3-7.[n]