EXPOSITIE

Foto expositie Will Gorissen

11:00 | Bibliotheek West-Brabant

Geniet tot en met eind maart van de foto-expositie van Will Gorissen in de bibliotheek in Zevenbergen.Will heeft een voorkeur voor het fotograferen van landschappen. Daarnaast fotografeert hij onderwerpen die hem boeien, verwonderen en uitdagend zijn. Volgens Will hoeft fotografie niet de echtheid te laten zien, foto’s kunnen door bewerking dramatischer of vervreemder worden. Fotografie is uniek, het geeft Will de mogelijkheid om dat moment in de werkelijkheid op zijn manier vast te leggen, in een fractie van een seconde. Zijn camera is zijn gereedschap, zijn creativiteit onbegrensd. Verwonder jezelf in de bibliotheek in Zevenbergen!

 

Woensdag 9 maart

Afdelingsavonden Vrouwen van Nu Zevenbergen

20:00 | Het Anker

Na een zeer geslaagde avond over ‘de trouwjurk’ waarvan een paar geshowde modellen momenteel te zien zijn in de etalage van Liz’Amore in de Molenstraat, is het onderwerp op 9 maart ‘Voeding’. Vrouwen van Nu Zevenbergen heeft hiervoor mevrouw Karin van Zoelen uitgenodigd. Het belooft opnieuw een interessante avond te worden. Plaats: Het Anker, Markt 4, Zevenbergen. Aanvang 20.00u. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Leden gratis.

 

Vrijdag 11 maart

GVM Zevenbergen houdt bingo

19:30 | 't Trefpunt

GVM Zevenbergen organiseert op vrijdag11 maart bingo om 19.30 uur in het Trefpunt Moerdijk (voorheen Kristal) Kristallaan 25 C Zevenbergen.De zaal gaat open om 19.00 uur en iedereen is harte welkom. Nu alles weer veilig is, kunnen we weer ontspannen bingo spelen. Er worden 10 ronden gespeeld en één extra superronde. Alles ten baten voor de Gehandicapte Vereniging Moerdijk. Met cadeaubonnen als prijzen, die je kan besteden bij veel winkels in Zevenbergen.

 

Zondag 13 maart

IVN Natuurwandeling ‘Nieuwe lente, nieuw geluid’

10:00 | 

We kunnen weer op pad! Vandaar dat IVN Dintel en Marklanden, een natuurvereniging voor Moerdijk, Halderberge en Etten-Leur, een aantal wandelingen met gids op de kalender heeft gezet. Wij nodigen iedereen uit om mee te gaan. Op 13 maart gaan we naar Rijsbergen, waar we via kronkelpaadjes over de heide, tussen de vennen, weiden en de bomen door, het natuurgebied de Pannenhoef gaan verkennen. Hier ligt een geschiedenis van eeuwen nog deels zichtbaar in het landschap. Een omgeving grotendeels gevormd vanwege turfwinning, gedroogd veen, een belangrijke brandstofbron van weleer. De gidsen kunnen u er veel over vertellen. Door mee te gaan met onze gidsen leert u ook van alles over ‘lenteverschijnselen’ en komt u meer te weten over de flora en fauna in het gebied. Een gezellige én leerzame wandeltocht. U kunt mee! “Inzet Voor Natuur” zo onthoudt men waar IVN voor staat, laat als natuurorganisatie via haar lokale afdelingen, jong en oud beleven hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is! Vooral door het organiseren van verschillende natuuractiviteiten over de natuur in de eigen straat, buurt of iets daarbuiten. Voor meer informatie en reserveren verwijzen wij u naar de website www.ivndintelenmarklanden.nl of onze facebookpagina.


 

Peuter-kleuter bijeenkomst

11:00 | H. Jacobus de Meerdere kerk

Viering voor peuters en kleuters, hun papa’s, mama’s, oma’s, opa’s en anderen die mee willen vieren. Zondag 13 maart 2022 om 11.00 uur H. Jacobus de Meerdere, Molenstraat 26 te Fijnaart Zacheüs in de boom Iedereen is opgewonden, Jezus komt in de stad. Zachëus wil Jezus ook zien. De mensen vinden Zachëus niet aardig,daarom verstopt Zachëus zich in de boom. Lukt het hem om Jezus te zien?