Enthousiaste scouts in 2019, klaar om in actie te komen.
Enthousiaste scouts in 2019, klaar om in actie te komen. Foto: Jack Krijnen

Scouting Zevenbergen langs de deuren voor eieractie

Door: Advertorial Algemeen

ZEVENBERGEN - Na een tweetal jaren waarbij we als Scouting Zevenbergen niet langs de deuren konden voor onze traditionele Eieractie mogen we dit jaar weer!

Om de aanschaf van nieuw kampeer- en spelmateriaal voor onze scouts vanaf 5 jaar te bekostigen gaan de jeugdleden op zaterdag 9 april vanaf 10.00 uur langs de deuren met ringen met enveloppen. Een traditie die al vele tientallen jaren bekend is in Zevenbergen.

U kunt ons steunen door voor € 0,25 per stuk enveloppen te kopen die u zelf mag uitkiezen en van de ringen mag afscheuren. In iedere enveloppe vindt u een briefje met daarop een boodschap! Wanneer u prijs heeft wint u 5 of 10 eieren, en die kunt u diezelfde dag tot 16.00 uur ophalen bij onze thuisbasis “de Biggelaar”, Westrand 10 te Zevenbergen.

Omdat steeds minder mensen contant geld in huis hebben is daarvoor een oplossing bedacht! U kunt gewoon met een QR code en uw eigen mobiele bankierapp betalen. U scant de code en bepaald zelf voor welk bedrag u wilt deelnemen, superhandig toch?

Na afloop worden onze leden voor hun harde werken beloond met overheerlijke pannenkoeken.