Uitnodiging Jeugd Kijk- en Doedag
Uitnodiging Jeugd Kijk- en Doedag Foto: Martin Kannekens

't Schietertje Fijnaart organiseert Jeugd Kijk- en Doedag

FIJNAART - Het jeugdbestuur van ´t Schietertje is druk bezig om leuke activiteiten voor de jeugdleden maar ook voor kinderen die geïnteresseerd zijn in het vissen te organiseren.

Voor dit jaar is het idee ontstaan om in samenwerking met Sportvisserij Zuid West Nederland een Jeugd Kijk- en Doedag te gaan organiseren. Dit is een dag voor alle kinderen van 8 tot en met 17 jaar waarop zij kennis kunnen maken met de vele facetten van de hengelsport en het genieten van de natuur en de buitenlucht.

“Wij gaan natuurlijk vissen, maar ook kijken wat er allemaal bij komt kijken en wat je nodig hebt om te kunnen vissen. Wij doen spelletjes en andere activiteiten. Voor een hapje en een drankje hebben wij van alles geregeld. Kortom … een leuke, leerzame en gezellige dag aan de waterkant”, aldus Martin Kannekens namens het jeugdbestuur.


Zaterdag 23 april

De Jeugd Kijk- en Doedag zal aan het begin van de meivakantie worden georganiseerd. Er is gekozen om dit op zaterdag 23 april van 9.30 tot 15.30 uur te laten plaatsvinden aan de wateren rondom de Parel. Voor alles is gezorgd dus de kinderen hoeven alleen goede zin mee te nemen. Voor diegene die aan het einde van de dag denkt “he dat is leuk” is er de mogelijkheid om ter plekke jeugdlid te worden middels de gratis jeugdvergunning. Deze kan eventueel ook later worden aangevraagd. Met de gratis jeugdvergunning van ´t Schietertje kunnen de kinderen vissen in 2 wateren in Fijnaart maar ook in alle federatieve wateren in Nederland.

Mocht je dus ergens in Nederland op vakantie zijn en je hengel bij hebben kan je met deze gratis jeugdvergunning zo in een aangewezen federatief water gaan vissen.


Opgeven

De deelname is geheel gratis maar opgeven is wel noodzakelijk. Dit kan via de mail jeugdvissen.hetschietertje@gmail.com met daarin: voor- en achternaam; adres; telefoonnummer contactpersoon; leeftijd.

Meer info www.facebook.com/jeugdvissentschietertje.[n]