Inpakken paasattenties.
Inpakken paasattenties. Foto: J. Wouters

De Zonnebloem brengt gezonde paasmandjes rond

Sport en vereniging

FIJNAART - De dagen voor Pasen hebben de vrijwilligers van de Zonnebloem-afdeling ‘de Vijfhoek’ bij al hun gasten een lekker vrolijk en gezond paaspakket gebracht. Thuisbezorgd met natuurlijk een gezellig praatje. Wie zou er niet blij worden met deze extra aandacht!

De afdeling ‘de Vijfhoek’ heeft ongeveer 40 vrijwilligers in de kernen van Fijnaart, Klundert, Willemstad, Standdaarbuiten en Noordhoek die zich zetten in om voor de medemens gezellige middagen, een huisbezoekje of zo maar een attentie te regelen.

In juni staat er een gezamenlijke rondvaart in de omgeving op het programma en iedere kern organiseert jaarlijks meerder gezellige middagen met o.a. beweging, muziek en zang, bingo of een lekkere High Tea. Huisbezoekjes of individuele uitstapjes met de gasten in een aangepaste zonnebloem-auto of een duo-fiets zijn ook mogelijk. Om dit alles te bekostigen gaan de vrijwilligers tussendoor ook nog op pad voor de landelijke loterij met vele mooie prijzen en staan ze op de braderie voor donatiewerving.

Wilt u ook genieten van de Zonnebloem-gezelligheid en behoort u tot de doelgroep dan is dit het moment om de telefoon te pakken. Want we weten dat in bovengenoemde plaatsen met de buurtschappen Helwijk, Tonnekreek, Zwingelspaan en Noordschans nog meer mensen wonen waar de Zonnebloem welkom is. Het zou mooi zijn om ook daar met een vaste kern van vrijwilligers de Zonnebloem-gasten uit Willemstad en omgeving te laten genieten van een verzorgde middag, een huisbezoek of zo maar iets (bijzonders). Wil je gast worden van de Zonnebloem of ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger een deel van je vrije tijd te besteden aan je medemens mail of bel met Joost Wouters, jlamwouters@gmail.com, 06-12448079.