KV Focus start met tweede helft veldcompetitie

ZEVENBERGEN - Het tweede gedeelte van de veldcompetitie gaat zaterdag van start. Hieronder het programma.


Zaterdag 23 april

Focus C1-Juliana C2 av.9.30u

Focus B1-DVS 69 B1 av.10.30u

Focus A1-Terda A1 av.12.00u

Focus 3-Voltreffers 2 av.13.45u

Focus 2-Scheldevogels 3 av.15.30u

Zaamslag 1-Focus 1 av.16.00u

Zoals jullie kunnen zien zijn er volop wedstrijden op het veld in Etten-Leur. En de teams zouden het zeker waarderen als u ze komt steunen in hun sportieve strijd.


Trainingen

Ook de trainingen worden weer gegeven op ons terrein gelegen aan de Olympiade 41. Op dinsdag- en donderdagavond zijn de teams vanaf 18.45 uur weer op het veld te vinden voor de wekelijkse trainingen. Maar ook op zaterdagmorgen is er iets te doen voor kinderen vanaf 4 jaar.


De Kangoeroeklup

Hier wordt op een gezellige manier de kinderen wegwijs gemaakt in diverse manieren van sport en spel. Dit ook onder de noemer van Sjors Sportief Sjors Creatief met als doel kinderen aan het sporten te krijgen. De Kangoeroeklup is op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur en wordt afgesloten met een drankje en wat lekkers. En natuurlijk mag je gerust een vriendje of vriendinnetje meebrengen.

De eerste 3 keer is geheel gratis. Wil je hierover nog meer willen weten dan kan dat via info@kvfocus.nl. Of kom anders gewoon een keertje kijken hoe het een en ander in zijn werk gaat. Voor meer informatie over korfbal en KV Focus verwijs ik naar onze site www.kvfocus.nl en onze facebookpagina.[n]