Donderdag 21 april

Ledenvergadering KBO Klundert

13:30 | De Niervaert

Donderdag 21 april houdt KBO Klundert haar ledenvergadering in de Niervaert. Naast vaste zaken als: jaarverslagen secretaris en penningmeester en kascontrole, is er ook een bestuursverkiezing.. Voorzitter Ben Roes en bestuurslid Annie Weevers zijn aftredend en stellen zich herkiesbaar. In de pauze na de ledenvergadering is er een optreden van Marina en Cora. Zij zullen twee keer optreden. Na hun optreden komen de bingoballetjes op tafel. De middag wordt afgesloten met een verloting. De ledenvergadering begint om 13.30 uur. De zaal gaat om 13.00 uur open.

 

Lezing fine-art architecture fotografie

19:30 | Theater De Schuur

Op donderdag 21 april verzorgt Martijn Kort voor fotoclub Moerdijk een lezing over architectuurfotografie. Martijn is gespecialiseerd in architectuurfotografie en met name fine-art /beeldende kunst architectuurfotografie. Zijn motto:” Het eerste beeld dat mensen zien moet impact hebben. Een moderne heldere uitstraling die het beeld kracht geeft”. Voorbeelden van het werk van Martijn zijn te vinden op zijn website: www.martijnkort-photography.com/nl. Aanvang 19.30 uur in Theater De Schuur, Kerkstraat 23, Zevenbergen. Ook als u geen lid bent van de fotoclub bent u van harte welkom. Meldt u zich wel van te voren even aan via: info@fotoclub-moerdijk.nl. De toegang is gratis.

 

Wielercafé

19:30 | EVELO BV

Donderdag 21 april wordt er weer een Wielercafé gehouden. Inloop vanaf 19.30 uur op de locatie EVELO BV, Campagneweg 16, Zevenbergen. Het programma is zeer divers en interessant! Wij ontvangen u graag op donderdag 21 april bij EVELO op de Campageneweg!


 

Vrijdag 22 april

Bingo GVM Moerdijk

19:00 | Trefpunt Meer Moerdijk

GVM Zevenbergen organiseert op vrijdag 22 april weer een bingo om 19.30 uur in het Trefpunt Moerdijk (voorheen Kristal) Kristallaan 25 C Zevenbergen Zaal open om 19.00 uur. We streven ernaar om voor 22.00 uur klaar te zijn. Met cadeaubonnen als prijzen, die je kan besteden bij veel winkels in Zevenbergen. Er worden 10 ronden gespeeld, en één extra superronde. Alles ten baten voor de Gehandicapte Vereniging Moerdijk.

 

Zaterdag 23 april

Rittenprogramma TWC Zevenbergen

8:00 |  Sportpark De Knip

Zaterdag 23 april rijden de randonneurs naar Reeuwijk (140 km), de toerrijders gaan over de Oesterdam(110 km) en de recreanten naar Numansdorp (80 km). De randonneurs en de toerrijders vertrekken om 08.00 uur en de recreanten om 09.00 uur. Meer info: www.twczevenbergen.nl. Via de website is ook aanmelding mogelijk om eens vrijblijvend met ons mee te fietsen.

 

Zondag 24 april

Rittenprogramma TWC Zevenbergen

9:00 |  Sportpark De Knip

Zondag 24 april rijden de randonneurs naar Drimmelen (65 km), de toerrijders naar Dorst (60 km) en de recreanten naar Achtmaal 960 km). Alle groepen vertrekken om 09.00 uur vanaf sportpark de Knip in Zevenbergen. Meer info: www.twczevenbergen.nl.