Groene Ster Jeu de Boules Open Moerdijk Toernooi

ZEVENBERGEN - Jeu de Boules Zevenbergen organiseert wederom een Open Moerdijk koppeltoernooi. Na alle corona perikelen van het afgelopen jaar kunnen wij eindelijk weer een groot koppeltoernooi organiseren en dat gaan wij dan ook doen. Op zaterdag 14 mei a.s. is het weer zover, ons jaarlijks terugkerend Open Moerdijk koppeltoernooi staat weer in de steigers.


Alle inwoners van de gemeente Moerdijk kunnen zich hiervoor inschrijven en wel per koppel van 2 personen. Het is niet belangrijk of je vaak Jeu de Boules  speelt of alleen tijdens de vakantie of bij een vereniging. In principe kan iedereen deelnemen aan deze wedstrijd en je zult ondervinden hoe gezellig het er aan toe gaat in onze vereniging. 

Ook als je geen jeu de boules ballen bezit, geen probleem, daar kunnen wij je voor deze dag in voorzien.


Inschrijven

Inschrijven kan tot zaterdag 7 mei, per e-mail; wedstrijdcom.jdbzevenbergen@gmail.com

Voor het inschrijfgeld worden leuke prijsjes gekocht en krijgt u een kopje thee of koffie met iets lekkers erbij, tussen de wedstrijden door presenteren wij nog enkele hapjes.

Je moet wel om 10.30 uur aanwezig zijn, zodat wij om 11.00 uur met de 1e ronde kunnen beginnen, we spelen 3 rondes. tijdens de lunch kunnen jullie bij ons een broodje kopen.

Omstreeks 17. 00 uur vindt de prijsuitreiking plaats, daarna kan je onder het genot van een drankje de middag doornemen.

Hopelijk tot ziens op onze accommodatie aan de Knip te Zevenbergen.[n]