Slagman probeert de bal te slaan
Slagman probeert de bal te slaan Foto: REC & Shoot Media

Seven Hills verslaan koploper

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - De honkballers van Seven Hills hebben de ongeslagen koploper Jeka verslagen met 12-7. 

Startende werper Lex van Seven Hills kreeg in de eerste inning nog wel 5 runs tegen maar wist uiteindelijk de schade goed te beperken. In de gelijkmakende slagbeurt sloeg Duncan een run over de thuisplaat. Tussenstand 1-5. 

Seven Hills wisselde van pitcher. Duncan ging gooien en stuurde de volgende 3 slagmannen met ieder 3 strike outs terug in de dug out. Dit was de opmaat die Seven Hills nodig had. 

De volgende slagbeurt was goed met in totaal 5 runs. De tussenstand naar de 2e inning werd hierdoor 6-5! Met weer 3 strike outs, zakte bij Jeka de moed in de schoenen. 

De 3e slagbeurt van Seven Hills was nog indrukwekkender met 6 runs, waaronder een in the park homerun van Mike. Duncan gooide nog 3 strike outs in de laatste 2 innings en een prachtige caught stealing en wat grond outs waren voldoende om de overwinning te vieren.

Slagploeg: Boudy 500met 3 RBI en 3 runs Duncan 667 met 3 RBI en 1 run Wessel 667 met 2 RBI en 2 runs Yoerie 667 met 1 RBI en 2 runs Werpers: Lex 2-2-3-0 ER5 Duncan 9-0-6-0 ER2 

Programma

Op zondag 22 mei spelen we thuis tegen Blue Hitters aanvang 11.00 uur 

Clinics

Afgelopen maandag hebben we honkbalclinics verzorgd voor de groepen 6, 7 en 8 van de Arenberg. Hieruit komen onze nieuwe honkbal helden!